Развага пра адвагу

Светлая Две Тысячи 10
адкуль і што , не ведаю. Што адчуванні кепскія , хіба адмовіш ... Мой дзед казаў, калі да сценкі прыпірала : " Такія справы , што ты тут паробіш..." А вось бабуля дык змагалася, якіясь планы будавала...Дык я ў яе, спрабую сцену на ... трывалаць )))