Той шлях неминучий

Руслан Церковный
Той шлях неминучий,
Що зветься кінцем -
Веде ненароком
На зустріч із небом.

Крізь струни життя,
Мов ходив під вінцем –
Почавши із гір,
Закінчивши степом.

Лилися роки,
Як вода, поміж пальці,
Нестримно рвучись
Від жаги в майбуття.

На зустріч із небом,
Туди – де спокійно.
Де завжди є правда,
Нема каяття.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2014