Лезо

Руслан Церковный
Тримайте, люди, один одного за руки,
Цілуйте справжньо ті довірливі вуста.
Бо це – найкраще, то в житті повинно бути,
В відкритім серці істина проста.

Цініть слова, які на вухо прошепочуть,
Бо не для всіх то є, для вас, і тіки.
Усі, без залишку, міцних обіймів хочуть,
Це є солодкі та найкращі ліки.

Кохай єдине та неповторне тіло,
В якому пристрасть – неіснуюча межа.
Любіть, коли так сильно закортіло,
Хоч почуття ці – лезо у ножа.

То лезо нам ніколи не зтупити,
Та тільки вірні домагаються злиття.
Яким акордом долі б не бриніти,
По ньому ходимо практично все життя.

__________________
© R. Tserkovnyy, 2016