Хвойда

Руслан Церковный
Спитай у повії.
Де її цнота?
І що то за мрії?
Дешева любов.
Бруднюща робота.

Ще й очі зчорнила,
Ховаючи сором.
Де гордість згубила?
Не зводячи ноги,
Щоб бачили хором.

Солодким не буде,
Те місце, що лиже
Любий, хто прибуде.
Текучої суки.
Що очі аж ріже.

Заплямлена хвойдо,
Спитаєш у нього.
Волосся куйовде,
Щоб очі не бачить.
Він хоче одного.

__________________
© R. Tserkovnyy, 2016