One step closer

Машка Зыкова
One else step closer,
Your lips on my cheek
But we're far away
Like two mountain peaks.
One way we'll lovers,
Another - we'll friends -
May l change boyfriends
Like woman gloves change?
I wrote you first but
I don't know why now.
I want say a lot
But I don't know how.

December, 21th