43

Богдан Байдюк
Все що ти вмієш, я вже хочу
Курчавий волос, твій поклін.
Коли ти мрієш, я не можу
постійний верх, хиткий поділ.

Ти подивись навколо тебе,-
Немає рівних ворогів.
Я сам сказав, не зрозумівши
а як побачив, аж збліднів.

Немає кращої, й не буде
з обох сторін усіх берегів.
Бо я шукав, і не знаходив
серед галактик всіх світів.

УП