Жемчужина 48

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 48

Жесток наш мир, и в нём мораль проста:
За сильным остаётся правота.
А слабому нет смысла абсолютно
Взывать к закону с пеною у рта.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 48

Цей світ недосконалий та пустий,
Хто має силу, той завжди правий.
Безсилий не шукає правосуддя,
Він жереб свій оплакує гіркий.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА