Але людям все одно

Руслан Церковный
Навпомацки живе рослина,
Навпомацки ідуть дощі,
Навпомацки і сонце світить,
Людина бачить же куди іти…

Рослина проростає вгору,
А сонце їй дає тепло.
І дощ дає життя рослині,
Але людині все одно…

__________________

© R. Tserkovnyy, 2014