Народи красиве

Руслан Церковный
Убий в собі релігію,
Та не убий молитву.
Тримай в руках досяжне
І відпусти гонитву.

Дивись очами в таїнство,
Й не будь сліпим в брехні.
Носи в собі прекрасне,
Зостав погані дні.

Співай про те, що миле,
Але мовчи у гніві.
І народи красиве,
У цім чудовім співі.

__________________
© R. Tserkovnyy, 2016