140

Мэл Джонс
твої слова мені не матимуть навіть 140 символів,
бо байдужість - найвище твоє почуття,
що я
змогла
досягти.

і коли ти питаєш сам у себе,
чого я настільки весела,
мені не хочеться,
щоб ти дізнався,
що мій плач і сум повертається
тільки від одного
твого
погляду.

мабудь, ций ковток був зайвим,
але хоч так
ти став
до мене
ближче.