Любове моя..

Надежда Маковецкая
Хто знає,як тремтить моя душа,
І як вогонь у серці тім палає?
Любове моя,де б ти не була,
Тебе до мене всесвіт повертає.

Я в сяйві днів замовкну на роки,
Якщо твій голос в унісон не заспіває.
Благаю,ти мене не відпусти,
Наосліп за тобою я ступаю.

Тримай мене міцніше,ніж печаль.
В твоїх очах я бачу небо синє.
Мої слова-розсипаний кришталь
Крізь простір хай стучать дощем осіннім.