Sky dance

Лиля Сабирова 2
Текст песни

1. I am moving my way,
Stepping faster.
Bringing light in your day,
No disaster.
I am moving my life,
Breaking illusions.
Throwing my knife
Into delusions.

 Refrain: Sky dance
Is not so romantic.
Sky dance
Lacks good and distractive.

2. Check and clear your soul.
We are in dancing.
Let s fix up your droll.
We are in facing.
 
We are making your love
So unusual.
Have produced our dove.

So unusual
.
Refrain: Sky dance
Is not so romantic.
Sky dance
Lacks good and distractive.