горизонту за

Хазит
Ночью
Город -
Звездная
Взлетная
Полоса
Разноцветно-черная
Горизонту за

За словами порознь
Слитно заглаза...
Приземляюсь:поезд
Горизонту за

К окнам
Где бессонна
Безрассветно спишь
Та кто
В унисон мне
Дышишь
Жизнь