там... на укр. яз

Любонька
1
В паралелях незнаних...
В невідо'мому вимірі...
Ми з тобою, коханий,
Неодмінно зустрінемось...
У безкрайньому про'сторі,
Де життя не спиняється...
На щасливому острові
Казка лиш починається...

П-в:
Там...десь, у іншому Всесвіті...
Нам бу'де знову любов світи'ть...
Там...ми під куполом вічності...
Зірками  будемо вдвох цвісти'...

2
Стане космос далекий
Для сердець пристановищем,
Почуття, як від спеки,
Палахнуть, наче во'гнищем...
Що не спо'внилось на землі',
Небесами здійсняється...
Душ закоханих кораблі
В часі перетинаються...

П-в:
Там...у в"язки'й  невагомості...
Нам  рук з обіймів не розплести'...
Там... у безмежному обрію...
Зна'йдемо вічну любов свою'.

(авторська пісня) 30/12/16/