Навагодняе

Людмила Мищенко
У часа ёсць свае законы,
Мы iх не можам разгадаць,
I кожны год мы лiчым Новым,
I марым з радасцi пачаць...

I у моц мы верым пажаданняу,
Прыкмет, звычаяу. светлых сноу,
Чакаем шчасця i кахання,
I добрых, i пяшчотных слоу...

Ад нас, ад кожнага залежыць,
Здароуе любай матулi-зямлi!
I нам любоу ёй даць належыць,
Каб нашы дзецi жыць на ёй маглi!