Мiй Орфей

Виктория Гребенюк Роженкова
Тобі до лиця-
Той чорний, за вухом, чуб.
Погляд митця,
Тату - легендарний "тризуб"

Ти - мій трофей,
У римі і прозі блискучість ...
Ти - мій Орфей,
В дальній дорозі рішучість...

Все до ладу-
Руки, і мужні плечі...
Чекай! Я прийду!
Янголом...на...Святвечір!
29 12 2016 р
Вікторія Р