Новий Рiк

Екатерина Олейникова 2
Новий Рік вже на порозі,
Притомились його нозі,
Він здалека чимчикує,
Подарунки нам готує,
Ціла торба подарунків,
Є у нього за плечима,
Відчиняємо всі двері,
Зустрічаймо Новий Рік!
*******************
Здоров"я, миру та злагоди населенню планети!