З Новим Роком!

Александр Цихач
Прийміть від мене Ви вітання,
І найщиріші побажання.
Любові, радості, добра,
І вдача з Вами щоб була.
Наснаги море у душі,
І щоб писалися вірші.
Крилатий хай несе пегас,
До успіху доставить Вас.
Творіть добро, живить в любові,
І буде увесь рік чудовий!