A winter s tale

Дмитрий Качкин Кракенор
                Written Freddie Mercury
 
           It's winter-fall
           Red skies are gleaming, oh
           Sea-gulls are flyin' over
           Swans are floatin' by
           Smoking chimney-tops
           Am I dreaming
           Am I dreaming...?

           The nights draw in
           There's a silky moon up in the sky, yeah
           Children are fantasising
           Grown-ups are standin' by
           What a super feeling
           Am I dreaming
           Am I dreaming...?
           Woh-woh-woh-woh

(Dreaming) So quiet and peaceful
(Dreaming) Tranquil and blissful
(Dreaming) There's a kind of magic in the air
(Dreaming) What a truly magnificent view
(Dreaming) A breathtaking scene
           With the dreams of the world
           In the palm of your hand

(Dreaming) A cosy fireside chat
(Dreaming) A little this, a little that
(Dreaming) Sound of merry laughter skippin' by
(Dreaming) Gentle rain beatin' on my face
(Dreaming) What an extraordinary place!
           And the dream of the child
           Is the hope of the, hope of the man

           It's all so beautiful
           Like a landscape painting in the sky, yeah
           Mountains are zoomin' higher, uh
           Little girls scream an' cry
           My world is spinnin' and spinnin' and spinnin'
           It's unbelievable
           Sends me reeling
           Am I dreaming
           Am I dreaming...?

           Oooh - it's bliss


           ЗИМНЯЯ СКАЗКА.           Автор Фредди Меркюри
                Перевод Д. Качкин Кракенор

           Зима приходит…
           Багровое небо, о –
           Чайки вокруг летают,
           Лебедь скользит невесомо,
           Курит дымоход…
           Мне это снится?..
           Мне это сниться?..

           Рисует ночь
           Луну в шелках на небесах, да –
           В фантазиях играют дети,
           Умиляясь, взрослые рядом…
           Невероятные чувства…
           Мне это снится?..
           Мне это снится?..
           Уоу-уоу-уоу-уоу!

  (Снится) Так тихо и мирно…
  (Снится) Спокойно, блаженно…
  (Снится) Воздух весь пропитан волшебством!
  (Снится) Какой замечательный вид!
  (Снится) Да просто кино -
           Мечтами плыть мира
           В ладони твоей!

  (Снится) Разговоры у очага –
  (Снится) То об этом, то о том…
  (Снится) Звуки смеха весёлого,
  (Снится) Нежный дождь на моём лице,
  (Снится) Место экстраординарное
           И сон малыша –
           Надежда и счастье мужчин!

           Так это красиво!
           Как пейзаж воздушный в небесах, да!
           Горы растут всё выше, ух!
           Ребёнок кричит плача!
           Да, мой мир кружит и кружит и кружит!
           Невероятно!..
           Опьяняет!..
           Это мне снится?..
           Это мне снится?..
               
           О-о-о – блаженство…

           31 декабря 2016 года   
           г. Красноярск