В1дродження 2017

Наталия Боровская 2
У передноворічну ніч
Хочу сказати таку річ:
-Подумайте уважно зрання
Про найтаємніші бажання;
Про те, що хочете змінити
В житті своєму; оцінити
Свій шлях, що йшли до сього дня,
 Й не заважає вам стерня
Вільно по ньому й далі йти,
Добро і щастя в світ нести.
Думки свої в порядок треба
Привести, й попросити в Неба
Для всіх людей благословення,
Й самого Бога одкровення
Про заповітну ту дорогу,
Де нема жодного порогу
До світла й миру на Землі,
Де всі – дорослі  і малі,
Наповнені жагою знання,
І йдуть вперед  через пізнання
Самих себе, своєї суті,
Й табу ніяким не прикуті.
І збережуть Планету в мирі,
Закрутять знову її в вирі
Самого Всесвіту Любові,
І не проллють даремно крові,
А збережуть життя натомість,
Й відродять всю свою свідомість.
Джерела чистої води
Оросять Райськії сади.
Закінчаться страшні безумства,
Й почнеться Світла Ера Людства.
31.12.2016. Н.Б.