Лист до президента

Василий Касьяненко
Я, украЇнський, справжній Ваня,
Пишу листа до Президента,
В якому виклав я бажання,
Уникнути щоб прецендента.

Скрутним був рік з любого боку,
А, гірш за все, що йде війна.
Хотілося б з Нового року,
Щоб припинилася вона.

Нам брешуть: краще стало жити,
З Америкой, з ЕС країна,
Корупцію вдалось спинити,
Та влада «демос » в Україні.

Е негаразди? То «агресор»!
Три роки то не новина.
Що безробітні врач, професор,
В тім, звісно, Путіна «вина».

Наступний рік хай кращим буде,
Для цього в Новорічну ніч,
(За вчинок  вдячні будуть люди),
Скасуйте привітальну річ.

Повір’я знають добре люди
І їх брехня не проведе: -
Якою зустріч року буде,
Таким весь новий рік пройде.

Оце таке моє прохання
В листі до Києва пішло
За підписом: я - справжній Ваня.
Чи президентові  дійшло? 03.12.2016г.