***

Ватах-Светлана Коляда
 Народилася дитина,
 приходила вся родина,
 На внучку подивитися
 та ще й повеселится .
 Поставили всі столи
 і накрили як змогли.
 Наготовили багато
 ну це все таки є свято.
 Сіли тісно за столи,
 випили іповели .
 Кожний свою мовив річ
 з побажанням для батьків,
 більше, чім для малюків.
 Щедро дитя обмивали,
 що із-за стола не всі встали.
 Добре повеселилися,
 Ну що ж сказати,
 дитина народилася!