Дощ

Цыбулько Анастасия
Салон гральних "Мерсі". Кому ж і за що мерсі?
Сплатив податки - то спи, а як не сплатив - плати!
По п'ятницях тут усі танцюють, співають. А ти?
Не хочеться спати? - Приходь! І пісню собі замов.
Не хочеш співати? - Сиди. І телефон у руках свій крути.
У ньому ж, ти знаєш, є все. Те, що потрібно. Але!
Багато цікавого повз. А ти в телефоні. Агов!
Спинися! Закинь його в кут.
Найбільший, подалі. Забудь! Про його існування.
Покрапай разом з дощем. Здолай всі незгоди віршем.
Поринь у дощОвий апгрейд. Звільнися від сірих проблем.
Здолай себе сам і свій сум.
І дощ вже не зможе тобі погіршити настрій тобі.
Вдивись в майоріння вогнів вечірніх залізних мостів.
Згадай те, що бУло тоді, як бУло дванадцять тобі.
Поринь в миготіння тих мрій, всіх тих чарівних подій.
Потім збагни те, що є, що надихає тебе.
Відкрий своє сприйняття для свОго нового життя.
Лиши десь позаду всю біль, що хтось заподіяв тобі.
Залиш той увесь негатив, скидай його прямо у рів.
Співай, відчувай і злітай, своє майбуття витинай.