2017-й

Олег Кравченко 38
Передчуття – як не перед добром...
Мені для серця не завадить бром.
І ніби в домі нашім все о-кей,
та все ж повітря атомно-парке...
Що нам цей рік підкине на кону?
Хоча б не Третю світову війну!
31.12.2016.
              © Олег КРАВЧЕНКО