Вiтаю...

Андрей Бабич Днепр
Скажу в середині зими
Усе, що я мав би сказати:
Те Щастя, що кличемо ми,
Хай буде – від хати до хати!
Хай буде – щасливим дитя
В квартирі міській, чи то – в хаті!
І... Щоб не було вороття
У прокляті нами, - тридцяті!
Сьогодні – я дуже боюсь!
Нас нищать приблуди. Не наші!
Вони – за «свящєнную русь»!
Працюють в «ВееР»... Служать – «раші»!..
Та, хай буде грець тим, хто «біс»!
Сьогодні – не буду жорстоким...
Я з лісу ялинку приніс!
Вітаю усіх – з Новим роком!!!