Схожий на долю

Татьяна Корольчук
Ти мені здався схожим на долю,
На осіннє море схвильоване.
Чиі очі тримають в неволі,
Бо туманами намальовані

Ти,як сніг-грудневий,прозорий,
Із холодним дотиком рук гарячих
Післясмак лишаєш святковий.
Медом пригостили неначе

Ти здаєшся таким примарним
силуетом,ніби казковим.
Визріває сюжет прегарний
Чи лише сновидіння зразкове