Р к новий вступа у права

Клавдия Дмитрив
Рік Новий вступає у права
І ПІВЕНЬ шпори  вже давно готує.
Сказати хочу лиш приємні всім слова,
А МАВПА вже від нас усіх задкує.

Крокує ПІВЕНЬ,крила розпустив
І гребінь розчесав уже завчасно.
Та тільки воду просто,щоб не лив
Й ДОБРО,щоб не було короткочасно.

Хай ПІВЕНЬ нам приносить лиш добро,
А МАВПА забере хай негаразди.
Хай серце зігріває всім тепло
А не TOYOTA ,PORSHE  та MASDA.

Хай МИР панує на святій землі,
Яка так гордо зветься Україна.
Щасливими хай будуть ,геть, усі
Й ніхто не  знає,що таке руїна.

Хай ПІВЕНЬ кукурікає на МИР,
Якого всі давно уже чекаєм.
Нехай не  буде   від снарядів дір…
Про це ми Господа усі давно благаєм.

31.12.2016 р.