Коли я пiду

Валентина Козачук
Я піду - нічого не зміниться :
Буде небо і буде земля ,
Буде річка-
Куди вона дінеться?
Буде дощ шуміть на полях...

Буде знову здивовано літо
Любуватись собою здаля,
Материнським теплом зігріте-
На руках засне немовля...

Буде час летіти , як пташка,
Підганяти прозорим крилом,
І планета ставатиме старша,
Буде сніг летіть за вікном.

Знову буде шуміти сусідка,-
просто в "хлам" нап"ється сусід,
І скрипітиме хрипло хвіртка,
Замерзатиме знову лід...

Буде все іти розмірено
Все тік-так, повір мені.
Це до мене було перевірено:
Під цим небом , дахом Землі...