А Мiсяць про тебе менi розповiв

Прокопенко Юрий
А Місяць про тебе мені розповів,
Історію дивну з чудовим фіналом.
Як серце сміялось, коли в голові
Цунамі відверті журбу розбивали.
Коли з кінофільмів любов неземна,
Спіймавши на небі далекі Стожари,
Вривалася стрімко, мов сяючий знак,
А далі – себе, як могла, виражала.
Мирила мої безпорадні світи,
Збирала в торбину розкидані мрії.
Давала можливість за думкою йти
І віру вдихала, що все я зумію.
Що скоро знайду підходящі слова,
Зізнаюся щиро тобі у коханні.
Я зможу, нарешті, чуття, що ховав
Підняти до зорь у величнім єднанні.

15:36, 01.01.2017 рік.

Зображення: http://www.liveinternet.ru