Повiр у надiйного серця пориви

Михаил Генсёр
Повір у надійного серця пориви.
Без обов'язків, з повагою і довірою.
Щоб були ми, можливо, щасливі,
Відносинами почуттів наших милих
Дарую добрі слова та щирі.
Клітинками моє тіло кричить:
До людей говори, не мовчи.
Хай думку твою ловлять очами,
Для того ж не спиш ти ночами.