Так н хто не кохав

Черничная Сказка
      1L*

Так ніхто не кохав. Ціла вічність пройде
І ніхто не обійме сильніше.
Кров буяє - цвіте як вино молоде
Що п'янить день від дня все міцніше.

Так ніхто не кохав. Як троянда в дощах
Я купатись в твоєму коханні.
Наче в сонці вечірнім тонну в твОїх очах,
Й розцвітаю в твоєму зітханні.

Так ніхто не кохав...