Маленький мiй, лебедик!

Виктория Гребенюк Роженкова
Шумить од вітру бузина,
Блукає сон під тином...
Синочок мій вже засина,
Люблю тебе, дитино!

Поснула річка, тихий гай,-
У ліжку - син й ведмедик...
Спи мій, синочку, спочивай,
Маленький мій, лебедик!

Хай янголи прийдуть у сні,
Присядуть на долівку...
Тобі наспівують пісні,-
Благословлять домівку...

Поснула річка, тихий гай, -
У ліжку - син й ведмедик...
Спи мій, синочку, спочивай,
Маленький мій, лебедик!
01 01 2017 р
Вікторія Р