У цьому вся я - твоя ж нка

Юлия Ганненко
У цьому вся я - твоя жінка :
Прекрасне небесне творіння,
Тендітна і гідна квітка
В саду для твого вознесіння.

В долонях тримаючи вічність,
Всесильна і в той час слабка ,
Невинна всебічная ніжність ,
В коханні хоробра й п'янка .

У цьому вся я ...бо твоя .
Тобою, для тебе й про тебе !
Я - сяюча серцем зоря,
А ти - мов моє вічне небо...