Ск льки часу нам нам ряно

Юлия Ганненко
Скільки часу нам наміряно, нашито
В вишиванці нашого життя?
Скільки зір і терену набито,
Скільки слів між літер А і Я?

Скільки нам? Допоки нам горіти
Серцем, тілом...в радості і горі?
Скільки нам дано ще пережити -
Зрахувати б падаючі зорі!

Марнотратством краємо ми дні -
Розгубили щире й потаємне!
І коли лишаємось одні ,
Тужимо про рідне і взаємне...

Скільки нам? Якби ж то хтось шепнув...
Ми тоді лише б спішили жити.
Хто би розум , серце осяйнув -
Щоб пробачити, вклонитись, долюбити!