Двадцять л1т

Валенсия-Велиция
Двадцять літ - напрочуд гарні,
             Незабутні та дзвінкі!
Пролітають дні безхмарні -
             Веселенькі, гомінкі!

Щож Оксаночко, вітаєм,
             З днем народження тебе!
Оди ми, тобі співаєм...
             Пєм іскристе та пянке!

Благодаті, легкокрила,
             Щоби ладилось в житті!
Будь щаслива чорноброва,
             Хай здійснятьтся мрії всі!