Щоб мурчала як кицька. Кохатися

Юлия Ганненко
Щоб мурчала як кицька. Кохатися.
Розчинятись руками й душею ,
Просто бути безмежно твоєю ,
Одним цілим ніби здаватися .

Просто бути до серця приємною ,
Поглинати тебе похвилинно.
І любов свою ніжну й невинну
Віддавати - і бути взаємною.

Хочу я у полон цей потрапити.
Лиш тобі вдається робити
Найщасливою... серце відкрити,
Щоб мурчала , як кицька. Кохатися...