Свято христове...

Марина Белобров
Запашна хлібина в хаті,
На столі смачна кутя,
Страви вишукані, багаті
В щедрий вечір на свята,
Посміхається родина
За одним столом усі,
Всі чекають звістку з неба
Зіронька свята світи!

ПРИСПІВ:

Із Різдвом Христовим,
Миру, щастя на землі,
Щирої любові
Хай Господь дарує всім,
Хай освятить зірка,
Що з неба нам сія,
Мати Божа мила
Дякуємо за Боже дитя!

Коляда нам стука в двері
Діти-Ангели прийшли,
Чуєм пісню мов молебень
Звістку добру принесли,
І солодощі у торби,
Веселяться навкруги,
Божий син вже народився,
Тож славімо на віки!