МАТИ БОЖА!

Марина Белобров
А на дворі ніч, тихо так, спокійно,
Люди всі чекають звістку на зорі
Незабаром станеться важливе для нас диво
Божа матір сина повинна народить...
Минаючи століття, але вірим досі
І у серці грієм любов до Христа,
Благаючи до себе, Господа ми просим
Благословити грішних нас на все життя...

ПРИСПІВ:

Мати Божа, дякуєм тобі,
За твоє дитя благословенне!
За те, що він тримає нам віру у житті,
Він, як світло щастя нам у життя прийденне...

Чекають люди, диво ось настане
І свічечка життя запалена у всіх,
Вже на столі кутя, родину всю чекає
Молімося сьогодні, молімося за всіх...
За тих, що вже нема , за тих що поруч з нами
І від душі запрошуєм у вечір цей святий,
Приходьте всі додому, ми на вас чекаєм
Христос вже народився для всіх на цій землі!