Христос народився!

Марина Белобров
Добрий день Вам, Господарю,
Я Вам вісточку прославлю,
Ви на небо подивіться
І щасливо посміхніться!
В небі зірка засвітила,
Божа матір народила
Сина неба і землі,
Щоб були щасливі ми!
Щоб у кожного у серці
Повідкривались Богу дверці,
Для миру, злагоди, добра,
Любові, щастя на віка!
Здоров'я Вам і рідним вашим,
А у домівку тільки краще,
Живіть із вірою у серці
Відкрийте Янголу Ви дверці!
Зі святом Вас і до землі уклін
Господь прийшов до Вас у дім!
Христос народився, славімо його!