Не чекайте чудес

Людмила Лашкул 2
Не ми  лише чекаємо чудес на Новоріччя...
То Рік Новий до кожного з нас загляда в обличчя.
Це він чекає справ нових, що стануть чудесами.
Бо тількі тим, що зробимо, нам шануватись з вами....