Моя кохана

Вера Гордасевич
Жiнко моя кохана,
Я не можу без тебе,
Ти менi Богом дана,
Ти подарунок Неба!

Я це завжди цiную
I дякую своїй долi,
Нiжнi руки твої цiлую,
Здригаючись мимоволi.

Ти з виду така тендiтна,
Та маєш велику силу,
Твоя посмiшка,ледь помiтна,
Моє серце навiк пiдкорила.

А очi,такi глибокi,
В них вiдданiсть i надiя,
Думки цiкавi,високi,
Романтичнi,привабливi мрiї.

Велику свою любов
Ти подаруєш дiтям,
Щоб вiдродитися знов
У цьому прекрасному свiтi!