Головне, аби серце менi не розбила. Безжалiсний

Миклош Форма
Головне, аби серце мені не розбила,
а оту вчорашню вазу – будь ласка.
Я ту вазу любив і ти любила.
На одну буде менше – зайві образи.

Взагалі, я безжалісний – дуже, страшенно.
Знов розіб'ється ваза – погляну на грішну
і насуплюсь: "Це хто тут такий нечемний?"
Ніжно знітишся: "Мяв"... І обом стане смішно...