Шмата

Руслан Церковный
Про кого ти мрієш, розбещена суко?
На платті твоєму відбитки ста рук.
Та хоч і триста — твої то муки!
І в чому надія твоїх запорук?

Дешеве стерво, що тобі треба?
Хіба те кохання? Життя в унісон?
Таких повій ще не бачило небо -
Чумна примара чоловічих кальсон.

То де ж та жіночність з красивим секретом?
Який розгадать так ніхто б і не зміг...
Ти шмата для інших, не більше, не менше,
Яку кожен товче, досягши поріг.

______________________
© R. Tserkovnyy, 2016