***

Василий Паришкура
Уявляете скільки я стер підошв,черевиків порвав на осфальтах. Алє шість континентів, я всі обійшов і на сьомий ступив Бонопартом. Обдивився довкола й невірю очам привела на край світу дорога. Бачу ноги чіїсь перед носом стирчать. Тю! Цеж осінь сидить босонога. Задивилася в небо читае вірші. Раптом фразу почув я знайому. Значіть й тут мене знають, зрадів від душі і бігом із край світу додому.