Почуття стали на самому краEчку

Михаил Генсёр
Почуття стали на самому краєчку.
Ступити б крок... і все позаду буде.
Закінчується серця приємний дотик.
Просто, очі закрий, і попади в обійми.
Твої образи, такі дрібниці, тобі великі,
Супроти життя, супроти Любові Великої,
Яка Богом тобі подарована.
Нарешті ти попросила пробачення.
Невже настало прозріння й закінчення?
Невже це було твоїм призначенням?
Хоч би що стало, потрібно боротися,
Якщо виникли сумніви в відношеннях.
Ти ж мала такі ж страхдання,
Коли не можна врятувати життя.
Переступи через гординю, поверни вітання,
Привітай себе, привітай буття.
Поверни себе в минулі радості,
Стань собі милою,
Щоб я побачив всі твої слабості.
Стань собі любимою.
Серце, не зупиняйся.
Зоставайся... зоставайся...
         2016р.