Моя родина

Светлана Чернышенко
Моя родина, найцінніший скарб.
Дорогоцiнний подарунок долі.
І я, ціную кожну мить життя,
проведену у теплім, ріднім колі.

У мене є матуся, сестри і брати.
Я найщасливіша людина в цілім світі.
Нажаль тільки цінують це не всі,
як легко можна щастя загубити.

Воно неначе,  мов із кришталя.
Було, й нема!
І не потрібен більше ти
в житті нікому.

Цінуйте люди, кожну мить життя.
Та за свою родину,
помоліться Богу!

"Детям из приемных семей", посвящается.

2015 г.@