Ти для мене

Ольга Колодуб
(з юнацького зошита, пам'яті Л.В.)

Ти для мене єдиний у світі,
Милий, рідний, коханий друже,
І єдиниі щасливі миті,
Котрі нас зігрівають у стужу,
І єдине в нас серце б'ється,
Бо серця ми свої з'єднали,
Навіть стежка єдина в'ється,
Бо удвох ми її розпізнали,
І життям проживем єдиним,
Будуть спільні і радощі, й горе,
Світ для нас буде вічно білим,
Й неспокійним, як дивне море.

              Грудень 1977.