Перевiряй свiй час

Михаил Генсёр
Перевіряй свій час.
Не вбивай його,
Щоб вогонь не гас
В душі серця твого.
Будь співробітником Бога.
Приготовляй себе до світла.
Повноцінно душею зростай,
Живи з усіма привітно.
Щоб час учителем став
Виправляй прогаяний час.
Не чекай, коли життя не складеться.
Не просто живи, як живеться.
Твій минулий час не наздогнати вже,
А майбутній  - не зупинити.
В теперішньому правильно живи,
Читай вже сьогодні молитви.
            2016р.