Хтось мовчить...

Владимир Прохода
Хтось мовчить, а хтось віщує,
Хтось льє гіркі сльози,
Нам буденне пророкує,
Чути ми не в змозі...

Марні спроби розбудити,
Хто цього не хоче,
Але далі треба жити,
Поможи ж нам Боже...

Хоч собі надати раду,
Не нашкодить людям,
В молитвах найти пораду,
Ще за це не судять,

Тільки хочуть поєднати,
Бруд життя із небом,
Душу с тілом роз'єднати,
Слова мажуть медом,

Потерпає моя ненька,
Геть вже зубожіла...
Потерпи моя рідненька,
Прийде смуга біла,

Маю ще на це надію,
Про це пишу вірші,
Про єднання душ я мрію,
Не всі іще грішні!


 П.В.М.     04.01.2017г.