Турболентнiсть

Мокренко Хром Олег
Затягнутися б пару раз, ще... і знову
Можливо сірий дим мене врятує, залишаючи в легенях слід
Та пішло воно все до біса, я пишу відмову
Від наших почуттів, що так і не пішли на зліт
Винуватих в тому шукати марна робота
Мабуть, судилось, чи написано так до пуття
А дні своє беруть... Вівторок.... Вже й субота...
Не встиг я на літак свого життя